Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.12.11

"Λύκος" ο Barea

Έναν πρωταθλητή πρόσθεσαν στο δυναμικό τους οι Timberwolves, καθώς ο J.J. Barea αποδέχτηκε την πρόταση τους και θα είναι κάτοικος Minnesota για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για τα οποία θα λάβει συνολικά 20εκ. δολάρια.

Ο 27χρονος πλέι μέικερ είχε εκδηλώσει την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίζονται τις περιπτώσεις των ελεύθερων παικτών τους(Chandler, Butler, Stevenson κ.α)στο Dallas, όπου δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο άνω του ενός χρόνου στους free agent πρωταθλητές τους. Αυτό καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι, επιθυμούν να έχουν χώρο στο salary cap τους, ώστε να κινηθούν για "μεγάλα" ονόματα  ελευθέρων παικτών. Ενδεχόμενες προσφορές μονοετούς διάρκειας όπως ήταν λογικό άφησαν αδιάφορους τους παραπάνω παίκτες και μετά τους Butler(Clippers) και Chandler(Knicks), ήταν η σειρά του Πορτορικανού  άσου να αφήσει το Texas.

Μάλιστα, ο τελευταίος επέλεξε τους "λύκους" παρόλο που ενδιαφέρον για το πρόσωπο του είχαν δείξει και οι Knicks, oι οποίοι το έδειξαν και εμπράκτως καταθέτοντας πρόταση, που ωστόσο απορρίφθηκε από τον πρώην παίκτη των Mavs, αφού αυτή της Minnesota ήταν αρκετά πιο συμφέρουσα οικονομικά.

Ο Barea αφήνει το Dallas έπειτα από πέντε χρόνια(όσα βρίσκεται και στο ΝΒΑ), έχοντας αγωνιστεί σε 315 αγώνες ερχόμενος κατά κύριο λόγο από τον πάγκο, όπου κατέγραψε 7,1 πόντους, 2,9 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ σε 17,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Παράλληλα, ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει στην σπουδαία απόδοση που είχε στην postseason πέρυσι, αλλά ειδικότερα στους τελικούς με το Miami,όταν και ήταν ένας εκ των ''δήμιων" της Heat.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση των Timberwolves, o Martell Webster θα παραμείνει εκτός επ' αόριστον, καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management