Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.12.11

Aνανέωσαν Young και Hawes

Σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων προχώρησαν οι Sixers,αφού επέκτειναν την συνεργασίας τους με τον τους Thaddeus Young και Spencer Hawes για πέντε και ένα χρόνο αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες ήταν restricted free agent, κάτι που τους έδινε τη δυνατότητα να εξετάσουν προτάσεις άλλων ομάδων. Ωστόσο, αν και ο 23χρονος φόργουορντ είχε κάποιες συζητήσεις με τους Nuggets,αμφότεροι επέλεξαν να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της Philadelphia.

"Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε προσωρινή συμφωνία με τον Thaddeus, o oποίος θεωρούμε ότι είναι αναπόσπαστο μέρος των μακροπρόθεσμων σχεδίων μας'' δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των Sixers, Rod Thorn,για να συνεχίσει:''O Thad έχει βελτιωθεί στο ρόλο του και υπό τις οδηγίες του τεχνικού Collins και είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε πίσω στους Sixers''.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο απόφοιτος του Georgia Tech ήρθε τρίτος στην ψηφοφορία για τον περσινό καλύτερο έκτο παίκτη της σεζόν, ενώ είχε τους υψηλότερους αριθμούς σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ από κάθε άλλη ''ρεζέρβα''.Παράλληλα, η ομάδα του είχε ρεκόρ 12-3 όποτε ο ίδιος πετύχαινε πάνω από 20 πόντους .

Το νούμερο 12 του draft το 2007 θα προσφέρει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις υπηρεσίες του στη Philadelphia, με την οποία σε 298 αναμετρήσεις έχει 12,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 1,2 κλεψίματα και 1,1 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Aπό την άλλη, ο 23χρονος σέντερ την περασμένη χρονιά ήταν βασικός και στους 81 αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε με τους αριθμούς του να ανέρχονται σε 7,2 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 21,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Αυτή θα είναι -και γι αυτόν- η πέμπτη χρονιά στο ΝΒΑ, ενώ τις προηγούμενες τρεις φορούσε τη φανέλα των Kings.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management