Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.1.12

ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ?

Ανακοινώθηκαν από την Αμερικανική Ομοσπονδία Μπάσκετ τα 20 ονόματα των υποψήφιων παικτών, από τους οποίους θα προκύψουν οι δώδεκα που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού. Σε αυτά δεν υπάρχουν και πολλές αλλαγές σχετικά με τις δυο τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, αφού ακριβώς οι μισοί από αυτούς είχαν δώσει το "παρών" και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 στην Τουρκία, όπου κατέκτησαν με σχετική ευκολία την πρώτη θέση, ενώ άλλοι οχτώ βρέθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και πέρασαν γύρω από το λαιμό τους το χρυσό μετάλλιο.

Οι μόνες νέες προσθήκες, αφορούν τους Blake Griffin και LaMarcus Aldridge που θα φορέσουν για πρώτη φορά την αστερόεσσα. Προπονητής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και αυτού του τρομακτικού ρόστερ θα είναι o Mike Krzyzewski, o οποίος  στο παρελθόν έχει δουλέψει τρεις χρονιές(79',84' και 92') ως βοηθός και άλλες δύο(87',90') σαν πρώτος προπονητής, ενώ από το 2006 κατέχει μόνιμα αυτή την θέση στον πάγκο της Εθνικής των H.Π.Α.

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την 20άδα, που αποτελείται από οχτώ γκαρντ, δέκα φόργουορντ και δύο σέντερ. Το ερώτημα που προκύπτει είναι "ποιους οχτώ να κόψεις από όλους αυτούς"? Πάντως, δε θα πρέπει να παραβλέπουμε την πιθανότητα κάποιοι από αυτούς για διάφορους λόγους να μην "κατέβουν" τελικά στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.Άλλωστε, θα προέρχονται και από μία εξαιρετικά κουραστική σεζόν στο ΝΒΑ.

Guard: Chauncey Billups (Clippers), Kobe Bryant (Lakers), Eric Gordon (Hornets), Chris Paul (Clippers), Derrick Rose (Bulls), Dwyane Wade (Heat), Russell Westbrook (Thunder), Deron Williams (Nets).

Forward: LaMarcus Aldridge (Blazers), Carmelo Anthony (Knicks), Chris Bosh (Heat), Kevin Durant (Thunder), Rudy Gay (Grizzlies), Blake Griffin (Clippers), Andre Iguodala (Sixers), LeBron James (Heat), Kevin Love (Timberwolves), Lamar Odom (Mavericks).

Center: Tyson Chandler (Knicks), Dwight Howard (Magic).

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management