Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.1.12

Πλήγμα με Ginobili, στο NBDL ο Neal

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκαν οι Spurs,που είδαν τον Manu Ginobili να αποχωρεί τραυματίας 2:38 πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους Timberwolves. Τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ, έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του χεριού, με τον χρόνο απουσίας του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Αυτό καθώς ο Αργεντινός θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί  το ακριβές πρόβλημα και να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστική δράσης. Η...κακιά στιγμή προήλθε από ένα κλέψιμο που επιχείρησε να πραγματοποιήσει ο παίκτης των Spurs στον Anthony Tolliver των "λύκων". O τεχνικός του San Antonio, Gregg Popovic, ανέφερε σχετικά με τον τραυματισμό ενός εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας του:''O Manu είναι πολύ σημαντικός για εμάς και τον χάσαμε.Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε".Ο Ginobili έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει κατά μέσο όρο 17,4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 23,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Στο μεταξύ, oι "ασπρόμαυροι" αποφάσισαν να στείλουν στην αναπτυξιακή λίγκα(NBDL) τον Gary Neal, o οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα της των Austin Toros. Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ θα προπονείται με την θυγατρική ομάδα των "σπιρουνιών για ένα διάστημα και εν συνεχεία θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του San Antonio, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Αυτό συνεπάγεται κυρίως με τα επίπεδα φυσικής κατάστασης στα οποία πρέπει να επανέλθει. Ο απόφοιτος του Towson είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας στις 12 Δεκεμβρίου, κάτι που φάνηκε να τον επηρεάζει, αφού από 'κει και πέρα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί εκ νέου στην ομάδα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management