Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.10.12

Oι χρυσες 3D φανελες των Nuggets(pics)

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας 3D ρετρό φανέλας τους προχώρησαν οι  Nuggets, με τους McGee,Faried,Lawson,Iguodala και Gallinari να παίρνουν θέση στην αίθουσα τύπου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Η εν λόγω φανέλα είναι χρυσή, ενώ στο ύψος του στήθους καλύπτεται από το οριζόντιο σήμα της ομάδας του Denver,το οποίο χρησιμοποιήθηκε από το 1981 ως το 1993, περίοδος που στο μεγαλύτερο διάστημα της οι "σβόλοι" είχαν προπονητή τον Doug Moe(1980-1990). Οι Nuggets θέλησαν με αυτό τον τρόπο να συνδυάσουν την παράδοση του παρελθόντος με μία πιο μοντέρνα ματιά, γι' αυτό και θα δώσουν την ευκαιρία στους φιλάθλους τους να την...χορτάσουν καθώς θα φορεθεί αποκλειστικά και μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια.

Μάλιστα, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Josh Kroenke:''Επιλέξαμε να την φορέσουμε στους εντός και όχι στους εκτός έδρας αγώνες, ώστε να βεβαιωθούμε πως οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να την δουν από κοντα" για να καταλήξει σχετικά με τα χρώματα που επιλέχτηκαν αναφέροντας πως:''Ο ήλιος πάντα λάμπει και ο ουρανός πάντα είναι μπλε στο Ντένβερ, οπότε ελπίζω αυτές οι φανέλες να το αντικατοπτρίζουν αυτό". Να σημειωθεί πως οι παίκτες του George Karl θα ντυθούν στα χρυσά για 18 ματς στο Pepsi Center αρχής γενομένης από την εναρκτήρια εντός έδρας ανμέτρηση κόντρα στους Pistons, στις 6 Νοεμβρίου(αφού πρώτα επισκεφθεί κατά σειρά Philadelphia,Orlando και Miami).

Αναλυτικά τα παιχνίδια όπου θα φορεθεί η νέα "Skyline" εμφάνιση

9    Νοεμβρίου   με Utah
15          "           με Heat
25          "           με Hornets
3   Δεκεμβρίου   με Raptos
18          "           με Spurs
22          "           με Bobcats
1   Ιανουαρίου   με Clippers
9            "           με Magic
15          "           με Βlazers
20          "           με Thunder
7  Φεβρουαρίου με Bulls
19          "           με Celtics
20    Mαρτίου    με Sixers
29          "           με Nets
6     Aπριλίου     με Rockets
17          "           με Suns










 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management